INFO

aspecten van een muziekproductie

Achtergrondmuziek is een enorme sfeer bepaler, dus geen onbelangrijk detail om zomaar te vergeten. Ik maak muziek in allerlei stijlen en hou mij bezig met vrijwel alle aspecten van een muziekproductie. Het schrijven, het opnemen, de “sound”, de “sfeer” en het resultaat.

Alle genres

Ik heb zelf altijd sterk de behoefte gehad om mij juist niet bezig te houden met stijlen of genres, maar altijd gewoon af te gaan op mijn gevoel. De ene dag produceer ik popmuziek, de andere dag klassiek. Soms heb ik een rauwe hardrock bui; soms begin ik ineens spontaan aan een piano ballad.

Waarom zo goedkoop

Mijn hoofd zit vol melodietjes en bij elk beeld wat ik zie, komen er meer melodieën bij daardoor  vloeit de muziek als het ware uit mijn vingers. Ik hoef niet te wachten op creativiteit , het is constant aanwezig. Ik ben multi-instrumentalist waardoor ik niemand hoef in te huren veel tijd kan besparen.

Prijzen

Je betaalt per 10 sec 10 euro (incl BTW). De duur van de video bepaalt dus de prijs.

Over mij ...

Na 30 jaar in de ICT gewerkt te hebben ben ik in 2019 een nieuwe carrière gestart in de muziek. Momenteel werk ik als componist, producer en muzikant. Een spannende tijd die ik vol vertrouwen tegemoet treed.

Stockmuziek - Paul van der Laan

Contact

Mail : pe.vanderlaan@gmail.com